Vepřový bůček na čínský způsob
- Celková doba 31 min
- 6 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1 kg Čerstvý vepřový bůček, na 200g kusy
30 g Čerstvý zázvor, drcený
25 g Mražený česnek
45 ml Sójová omáčka
8 pl. Med
200 ml Voda
200 ml Saké nebo suché bílé víno
0.67 Krájený pórek
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si přísady.
1kg Čerstvý vepřový bůček, na 200g kusy 30g Čerstvý zázvor, drcený 25g Mražený česnek 45ml Sójová omáčka 8pl. Med 200ml Voda 200ml Saké nebo suché bílé víno 0.67 Krájený pórek
Fáze 2 /4
Všechny suroviny vložte do hrnce.
1kg Čerstvý vepřový bůček, na 200g kusy 30g Čerstvý zázvor, drcený 25g Mražený česnek 45ml Sójová omáčka 8pl. Med 200ml Voda 200ml Saké nebo suché bílé víno 0.67 Krájený pórek
Fáze 3 /4
Tlakové vaření.
Fáze 4 /4
Hotovo!