Vepřový bůček na čínský způsob - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vepřový bůček na čínský způsob

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5/5 -

  • Celková doba 31 min
  • Příprava
    6 min
  • Vaření
    25 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 1 kg Čerstvý vepřový bůček, na 200g kusy

  • 30 g Čerstvý zázvor, drcený

  • 25 g Mražený česnek

  • 45 ml Sójová omáčka

  • 8 pl. Med

  • 200 ml Voda

  • 200 ml Saké nebo suché bílé víno

  • 0.67 Krájený pórek

Příprava

Fáze 1 /4

Připravte si přísady.

  • 1kg Čerstvý vepřový bůček, na 200g kusy
  • 30g Čerstvý zázvor, drcený
  • 25g Mražený česnek
  • 45ml Sójová omáčka
  • 8pl. Med
  • 200ml Voda
  • 200ml Saké nebo suché bílé víno
  • 0.67 Krájený pórek

Fáze 2 /4

Všechny suroviny vložte do hrnce.

  • 1kg Čerstvý vepřový bůček, na 200g kusy
  • 30g Čerstvý zázvor, drcený
  • 25g Mražený česnek
  • 45ml Sójová omáčka
  • 8pl. Med
  • 200ml Voda
  • 200ml Saké nebo suché bílé víno
  • 0.67 Krájený pórek

Fáze 3 /4

Tlakové vaření.

Fáze 4 /4

Hotovo!