Vepřová pečeně na medu
- Celková doba 1 hod. 25 min
- 40 min
Příprava - 45 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (8)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY855BE0 Easy Fry Mega horkovzdušná fritéza Tefal 7,5 l Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
80 g Med
8 cl Pomerančový džus
150 g Hnědý cukr
1 Vepřová pečeně (700 g)
2 pl. Rostlinný olej
6 Hřebíček
Příprava
Fáze 1 /4
Chcete-li připravit marinádu, nalijte všechny ingredience do hrnce. Vařte na mírném ohni za stálého míchání, dokud nezískáte velmi hustý sirup. Dejte stranou.
Fáze 2 /4
Připravte pečeni. Maso potřete olejem a ostrým nožem do něj udělejte zářezy.
Fáze 3 /4
Vložte pečeni do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření. Po 30 minutách potřete tuk 3 lžícemi marinády a operaci opakujte 3x každých 5 minut.
Fáze 4 /4
Vychutnávejte ještě horké.