Vepřová žebírka
- Celková doba 50 min
- 15 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
800 g Vepřová žebírka
1 strou. Česnek
40 cl Voda
3 pl. Jahodový džem
2 pl. Rajčatová omáčka
1 čl Česnek
2 pl. Sójová omáčka
3 pl. Bílé víno
3 pl. Voda
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Tento recept vyžaduje připevnění krytu Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.
800g Vepřová žebírka 1strou. Česnek 40cl Voda 3pl. Jahodový džem 2pl. Rajčatová omáčka 1čl Česnek 2pl. Sójová omáčka 3pl. Bílé víno 3pl. Voda Sůl a pepř
Fáze 2 /6
Do mísy přidejte všechny přísady kromě žeber, česneku a vody. Postavte stranou.
3pl. Jahodový džem 2pl. Rajčatová omáčka 1čl Česnek 2pl. Sójová omáčka 3pl. Bílé víno 3pl. Voda Sůl a pepř
Fáze 3 /6
Do mísy přidejte vodu, česnek a žebra. Dochuťte solí a pepřem.
800g Vepřová žebírka 1strou. Česnek 40cl Voda Sůl a pepř
Fáze 4 /6
Tlakové vaření.
Fáze 5 /6
Nechte žebra okapat a vraťte je do mísy s omáčkou.
Fáze 6 /6
Nasaďte víko Extra Crisp Lid a spusťte grilovací program č. 2 (20 min na 200 °C). Během fritování hranolky otáčejte.