Vegetariánské enchiladas
- Celková doba 28 min
- 10 min
Příprava - 18 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pl. Slunečnicový olej
0.5 Cibule, nakrájená
0.5 Červená paprika
50 g Sušené fazole
40 g Scezená kukuřice
150 g Ochucená nakrájená rajčata
0.5 pl. Rajčatový protlak
0.5 čl Mexické koření
2 2 mexické tortilly
30 g Strouhaný ementál
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /7
Tento recept vyžaduje poklici Extra Crisp. Připravte si ingredience.
1pl. Slunečnicový olej 0.5 Cibule, nakrájená 0.5 Červená paprika 50g Sušené fazole 40g Scezená kukuřice 150g Ochucená nakrájená rajčata 0.5pl. Rajčatový protlak 0.5čl Mexické koření 2 2 mexické tortilly 30g Strouhaný ementál
Fáze 2 /7
Do nádoby nalijte olej, přidejte cibuli a papriku.
1pl. Slunečnicový olej 0.5 Cibule, nakrájená 0.5 Červená paprika
Fáze 3 /7
Smažte asi 2 minut.
Fáze 4 /7
Přidejte fazole, kukuřici, kukuřičné lupínky, koncentrát a koření.
50g Sušené fazole 40g Scezená kukuřice 150g Ochucená nakrájená rajčata 0.5pl. Rajčatový protlak 0.5čl Mexické koření
Fáze 5 /7
Smažte asi 6 minut.
Fáze 6 /7
Tortilly naplňte. Vložte je do nádoby a přidejte nastrouhaný sýr ementál.
2 2 mexické tortilly 30g Strouhaný ementál
Fáze 7 /7
Vypněte Cookeo. Nasaďte poklici Extra Crisp a nastavte na program č. 2 na 10 minut.
Extra Crisp