Vegetariánská pizza
- Celková doba 2 hod. 35 min
- 20 min
Příprava - 15 min
Vaření - 2 hod.
Chlazení
Přísady
6 os.
1 Těsto na pizzu
9 g Česnek
40 g Piniové oříšky
150 g Artyčokové srdíčko
20 Listy bazalky
190 g Mozzarella
150 g Artyčokové srdíčko
35 g Piniové oříšky
60 g Růžičková kapusta
0.8 cl Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /8
Vypracujte těsto na pizzu podle receptu v přístroji, které dejte na 2 hodiny do lednice.
1 Těsto na pizzu
Fáze 2 /8
Předehřejte troubu na 210 stupňů.
Fáze 3 /8
Oloupejte a nakrájejte stroužek česneku.
9g Česnek
Fáze 4 /8
Pomocí hmoždíře rozdrťte stroužek česneku s prvním množstvím piniových oříšků a artyčokových srdíček a bazalkou.
9g Česnek 40g Piniové oříšky 150g Artyčokové srdíčko 20 Listy bazalky
Fáze 5 /8
Těsto na pizzu rozprostřete na plech na pizzu.
1 Těsto na pizzu
Fáze 6 /8
Navrch rozprostřete artyčokovou směs a ponechte 1 cm kolem okrajů těsta. Posypte mozzarellou.
190g Mozzarella
Fáze 7 /8
Pečte 15 minut na 210 stupňů.
Fáze 8 /8
Vyjměte z trouby a přidejte zbývající artyčoková srdce, piniové oříšky a kapustičky. Pokapejte olivovým olejem a dochuťte solí a pepřem.
150g Artyčokové srdíčko 35g Piniové oříšky 60g Růžičková kapusta 0.8cl Olivový olej