Veganský tatarský biftek
- Celková doba 52 min
- 25 min
Příprava - 27 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1.05 kg Středně velká červená řepa
1.5 pl. Dijonská hořčice
3 čl Kapary
1.5 pl. Lněné semínko
4.5 pl. Voda
1.5 Červená cibule oloupaná a nakrájená nadrobno
1.5 pl. Citronová šťáva
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
1.05kg Středně velká červená řepa 1.5pl. Dijonská hořčice 3čl Kapary 1.5pl. Lněné semínko 4.5pl. Voda 1.5 Červená cibule oloupaná a nakrájená nadrobno 1.5pl. Citronová šťáva Sůl a pepř
Fáze 2 /5
Kapary rozmačkejte s hořčicí a přidejte lněné semínko, vodu a citronovou šťávu. Dejte stranou.
1.5pl. Dijonská hořčice 3čl Kapary 1.5pl. Lněné semínko 4.5pl. Voda 1.5pl. Citronová šťáva
Fáze 3 /5
Řepu vložte do hrnce a podlijte vodou.
1.05kg Středně velká červená řepa
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Řepu nechte vychladnout, poté oloupejte a nakrájejte.
1.05kg Středně velká červená řepa