Veganský tatarský biftek - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Veganský tatarský biftek

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 52 min
  • Příprava
    25 min
  • Vaření
    27 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 1.05 kg Středně velká červená řepa

  • 1.5 pl. Dijonská hořčice

  • 3 čl Kapary

  • 1.5 pl. Lněné semínko

  • 4.5 pl. Voda

  • 1.5 Červená cibule oloupaná a nakrájená nadrobno

  • 1.5 pl. Citronová šťáva

  • Sůl a pepř

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 1.05kg Středně velká červená řepa
  • 1.5pl. Dijonská hořčice
  • 3čl Kapary
  • 1.5pl. Lněné semínko
  • 4.5pl. Voda
  • 1.5 Červená cibule oloupaná a nakrájená nadrobno
  • 1.5pl. Citronová šťáva
  • Sůl a pepř

Fáze 2 /5

Kapary rozmačkejte s hořčicí a přidejte lněné semínko, vodu a citronovou šťávu. Dejte stranou.

  • 1.5pl. Dijonská hořčice
  • 3čl Kapary
  • 1.5pl. Lněné semínko
  • 4.5pl. Voda
  • 1.5pl. Citronová šťáva

Fáze 3 /5

Řepu vložte do hrnce a podlijte vodou.

  • 1.05kg Středně velká červená řepa

Fáze 4 /5

Tlakové vaření.

Fáze 5 /5

Řepu nechte vychladnout, poté oloupejte a nakrájejte.

  • 1.05kg Středně velká červená řepa