Vanilkový jogurt
- Celková doba 8 hod. 5 min
- 5 min
Příprava - 8 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
50 cl Trvanlivé plnotučné mléko
0.5 sáček Jogurtová kultura
25 g Cukr krupice
0.5 strou. Vanilka (semínka)
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Všechny ingredience dejte do mísy. Jemně promíchejte a nalijte do skleniček.
Fáze 3 /6
Do nádoby nalijte 100 ml vody.
Fáze 4 /6
Skleničky se zavřenými víčky dejte do nádoby.
Fáze 5 /6
Nechte jogurty projít tepelnou úpravou.
Fáze 6 /6
Skleničky vyjměte. Nechte vychladnout. Jogurty uchovávejte v chladničce.