Vývar z humra s pěnovými nočky
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
4 Francouzské pěnové knedlíčky
50 g Cibule
5 cl Bílé víno
5 cl Nízkotučná smetana
50 g Humří vývar
300 g Mrkev
1.5 cl Voda
2 pl. Slunečnicový olej
Sůl
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
4 Francouzské pěnové knedlíčky 50g Cibule 5cl Bílé víno 5cl Nízkotučná smetana 50g Humří vývar 300g Mrkev 1.5cl Voda 2pl. Slunečnicový olej Sůl
Fáze 2 /8
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
50g Cibule
Fáze 3 /8
Mrkev oloupejte a nakrájejte nadrobno.
300g Mrkev
Fáze 4 /8
Nalijte olej do hrnce.
2pl. Slunečnicový olej
Fáze 5 /8
Přidejte cibuli a několik minut vařte.
50g Cibule
Fáze 6 /8
V samostatné misce smíchejte smetanu, víno, vývar a vodu. Dochuťte solí a pepřem. Přidejte omáčku, poté nočky a mrkev.
4 Francouzské pěnové knedlíčky 5cl Bílé víno 5cl Nízkotučná smetana 50g Humří vývar 300g Mrkev 1.5cl Voda
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Nalijte na velký talíř. Dobrou chuť!