Vývar z humra s pěnovými nočky - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Vývar z humra s pěnovými nočky

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 15 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 4 Francouzské pěnové knedlíčky

  • 50 g Cibule

  • 5 cl Bílé víno

  • 5 cl Nízkotučná smetana

  • 50 g Humří vývar

  • 300 g Mrkev

  • 1.5 cl Voda

  • 2 pl. Slunečnicový olej

  • Sůl

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

  • 4 Francouzské pěnové knedlíčky
  • 50g Cibule
  • 5cl Bílé víno
  • 5cl Nízkotučná smetana
  • 50g Humří vývar
  • 300g Mrkev
  • 1.5cl Voda
  • 2pl. Slunečnicový olej
  • Sůl

Fáze 2 /8

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.

  • 50g Cibule

Fáze 3 /8

Mrkev oloupejte a nakrájejte nadrobno.

  • 300g Mrkev

Fáze 4 /8

Nalijte olej do hrnce.

  • 2pl. Slunečnicový olej

Fáze 5 /8

Přidejte cibuli a několik minut vařte.

  • 50g Cibule

Fáze 6 /8

V samostatné misce smíchejte smetanu, víno, vývar a vodu. Dochuťte solí a pepřem. Přidejte omáčku, poté nočky a mrkev.

  • 4 Francouzské pěnové knedlíčky
  • 5cl Bílé víno
  • 5cl Nízkotučná smetana
  • 50g Humří vývar
  • 300g Mrkev
  • 1.5cl Voda

Fáze 7 /8

Tlakové vaření.

Fáze 8 /8

Nalijte na velký talíř. Dobrou chuť!