Treska s drobenkou a křupavým fenyklem
- Celková doba 38 min
- 25 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (4)
Přísady
8 os.
9 g Strouhaný parmazán
20 g Máslo
6 g Strouhanka
2 čl Provensálské bylinky
100 g Chorizo
4 Fenykl
Sůl, pepř
6 cl Olivový olej
8 Filety z tresky
Příslušenství
Odkapávací tác 2 mřížky
Příprava
Fáze 1 /3
Do nádoby mixéru dejte parmazán, máslo, strouhanku a provensálské bylinky. Chorizo oloupejte, nakrájejte na malé kousky a přidejte do mixéru. Mixujte, dokud nevznikne hrudkovaté těsto.
Fáze 2 /3
Do přístroje vložte grilovací mřížku. Fenykl omyjte a nakrájejte. Dejte ho do varné nádoby, osolte a opepřete a postříkejte olivovým olejem. Nastavte program STEAM na dobu 5 minut. Máte-li přístroj Easy Fry Oven & Grill 9v1, dejte omytý a nasekaný fenykl na grilovací mřížku, osolte a opepřete a postříkejte olivovým olejem. Grilovací mřížku dejte do prostřední přihrádky. Do spodní přihrádky dejte odkapávací nádobu naplněnou vodou. Nastavte na 30 minut . Nastavte program RYBY na dobu 10 minut.
Fáze 3 /3
Do varné nádoby dejte filety tresky pokryté chorizovou drobenkou. Nastavte program AIR FRY na dobu 8 minut. Máte-li přístroj Easy Fry Oven & Grill 9v1, dejte do něj filety tresky pokryté chorizovou drobenkou. Nastavte program HRANOLKY na dobu 10 minut.