Treska s chorizem a drobenkou
- Celková doba 28 min
- 10 min
Příprava - 18 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
3 pl. Parmezán
8 Chorizo
2 pl. Strouhanka
15 g Máslo
4 Treska
1 Cibule
1 Cuketa
3 Rajčata
4 pl. Smetana s vysokým obsahem tuku
Olivový olej
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Tento recept vyžaduje připevnění krytu Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.
3pl. Parmezán 8 Chorizo 2pl. Strouhanka 15g Máslo 4 Treska 1 Cibule 1 Cuketa 3 Rajčata 4pl. Smetana s vysokým obsahem tuku Olivový olej Sůl a pepř
Fáze 2 /5
V míse smíchejte parmezán, strouhanku a chorizo. Přidejte máslo a vyhněťte hrudky.
3pl. Parmezán 8 Chorizo 2pl. Strouhanka 15g Máslo
Fáze 3 /5
Vložte do mísy všechny zbývající přísady.
4 Treska 1 Cibule 1 Cuketa 3 Rajčata 4pl. Smetana s vysokým obsahem tuku Olivový olej Sůl a pepř
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Posypte rybu strouhankovou drobenkou. Nasaďte víko Extra Crisp Lid a spusťte ruční program: 10 min na 200 °C.