Tradiční cheesecake
- Celková doba 28 min
- 15 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
80 g Drcené slané máslové sušenky
30 g Rozpuštěné máslo
160 g Čerstvý sýr
80 g Cukr
70 g Mírně našlehaná vejce
11 cl 35% smetana
200 ml Voda
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si přísady.
80g Drcené slané máslové sušenky 30g Rozpuštěné máslo 160g Čerstvý sýr 80g Cukr 70g Mírně našlehaná vejce 11cl 35% smetana
Fáze 2 /7
Do zapékacích misek vtlačte směs nadrcených sušenek a másla.
80g Drcené slané máslové sušenky 30g Rozpuštěné máslo
Fáze 3 /7
Vidličkou promíchejte tvaroh nebo krémový sýr s cukrem. Přidejte vejce a smetanu.
160g Čerstvý sýr 80g Cukr 70g Mírně našlehaná vejce 11cl 35% smetana
Fáze 4 /7
Směs rozdělte mezi jednotlivé zapékací misky. Každou misku zakryjte potravinářskou fólií.
Fáze 5 /7
Zapékací misky vložte do napařovacího koše a poté pečte s 200 ml vody.
Fáze 6 /7
Tlakové vaření
Fáze 7 /7
Nechte přes noc vychladit v lednici a poté podávejte.