Thajský hummus s arašídovým máslem
- Celková doba 21 min
- 5 min
Příprava - 16 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
4 os.
5 cl Voda
1 Citrón
15 g Arašídové máslo
1.5 pl. Kuchyňský olej
180 g Cizrna, uvařená a scezená
0.5 strou. Česnek
1 pl. Sriracha omáčka
0.5 čl Javorový sirup
0.25 čl Mletý zázvor
1 pl. Arašídy
1 pl. Čerstvý koriandr
1 pl. Zelená část jarní cibulky
Sůl a pepř
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience. Vymačkejte citrony.
Fáze 2 /5
Všechny ingredience, počínaje těmi tekutými, dejte do přístroje. Arašídy, koriandr a jarní cibulku si ponechte na ozdobu.
Fáze 3 /5
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 4 /5
Osolte a opepřete podle chuti.
Fáze 5 /5
Podávejte s chlebem. Na ozdobu posypte nasekanými arašídy, koriandrem a jarní cibulkou.