Teplé nebo studené gazpacho - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Teplé nebo studené gazpacho

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 20 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 400 g Rajčata, oloupaná a na čtvrtky

  • 100 g Bílá cibule, oloupaná a nasekaná

  • 2 Stroužek česneku, oloupaný a bez klíčku

  • 100 g Paprika, oloupaná, bez semínek a na kostičky

  • 2 plá. Bílý chléb, bez kůrky

  • 2 pl. Višňový ocet

  • 12 Lístky čerstvé bazalky

  • 2 čl Cukr

  • 600 ml Voda

  • Vysoce kvalitní olivový olej

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /8

Bílou cibuli oloupejte a nakrájejte na kousky.

Fáze 3 /8

Stroužky česneku oloupejte a odstraňte klíčky.

Fáze 4 /8

Červenou papriku oloupejte a odstraňte semínka. Poté nakrájejte na kostičky.

Fáze 5 /8

Do nádoby vložte všechny ingredience kromě bazalky. Osolte a opepřete.

Fáze 6 /8

Doba vaření: 5 minut

Fáze 7 /8

Jemně promíchejte.

Fáze 8 /8

Jezte teplé nebo chlazené, ochucené bazalkou a olivovým olejem.