Telecí v italském stylu v poháru
- Celková doba 35 min
- 20 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (3)
Přísady
4 os.
280 g Telecí řízek
60 g Mletá vepřová panenka
40 g Pecorino s pepřem
0.5 Citrony (kůra)
1 strou. Stroužek česneku
30 g Starý chléb
2 pl. Petržel
4 tenký plátek Italská šunka
Sůl, pepř
Příslušenství
Sada 8 sklenic
Příprava
Fáze 1 /6
Do nádoby smíchejte mleté telecí s mletým vepřovým plátkem.
Fáze 2 /6
Přidejte kostky pecorina, jemně nastrouhanou citronovou kůru, nasekaný česnek, rozdrobený starý chléb a nasekanou petržel. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 3 /6
Mezi dlaněmi vytvarujte z hmoty malé kuličky. Obalte každou masovou kuličku plátkem italské šunky .
Fáze 4 /6
Vložte masové kuličky s italskou šunkou do sklenic bez víček.
Fáze 5 /6
Umístěte sklenice do přístroje vybaveného talířem. Zahajte proces vaření.
Fáze 6 /6
Podávejte teplé s omáčkou podle vašeho výběru.