Telecí marengo
- Celková doba 41 min
- 20 min
Příprava - 21 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
900 g Hovězí plec, na cca 30g kostky
1.5 Cibule, krájená na jemno
300 g Rajčatové pyré
3 Mrkev
3 Brukev
300 g Žampióny
150 cl Bílé víno
100 cl Telecí vývar
3 pl. Petržel, krájená
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si přísady.
900g Hovězí plec, na cca 30g kostky 1.5 Cibule, krájená na jemno 300g Rajčatové pyré 3 Mrkev 3 Brukev 300g Žampióny 150cl Bílé víno 100cl Telecí vývar 3pl. Petržel, krájená Sůl, pepř
Fáze 2 /9
Oloupejte a nakrájejte cibuli na velké kostky.
1.5 Cibule, krájená na jemno
Fáze 3 /9
Oloupejte mrkve a nakrájejte je na 2cm kostky.
3 Mrkev
Fáze 4 /9
Umyjte a nakrájejte petržel.
3pl. Petržel, krájená
Fáze 5 /9
Do hrnce nalijte olej.
Fáze 6 /9
Několik minut opékejte kousky masa dozlatova. Vyjměte je. Poté místo nich do hrnce vložte cibuli. Zalijte bílým vínem a promíchejte.
900g Hovězí plec, na cca 30g kostky 1.5 Cibule, krájená na jemno 150cl Bílé víno
Fáze 7 /9
Přidejte zbývající přísady kromě petržele. Okořeňte a zamíchejte.
300g Rajčatové pyré 3 Mrkev 3 Brukev 300g Žampióny 100cl Telecí vývar Sůl, pepř
Fáze 8 /9
Tlakové vaření.
Fáze 9 /9
Ozdobte petrželkou. Podávejte.
3pl. Petržel, krájená