Telecí marengo
Tefal
Recept od Tefal

Telecí marengo

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 41 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    21 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 900 g Hovězí plec, na cca 30g kostky

  • 1.5 Cibule, krájená na jemno

  • 300 g Rajčatové pyré

  • 3 Mrkev

  • 3 Brukev

  • 300 g Žampióny

  • 150 cl Bílé víno

  • 100 cl Telecí vývar

  • 3 pl. Petržel, krájená

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /9

Připravte si přísady.

  • 900g Hovězí plec, na cca 30g kostky
  • 1.5 Cibule, krájená na jemno
  • 300g Rajčatové pyré
  • 3 Mrkev
  • 3 Brukev
  • 300g Žampióny
  • 150cl Bílé víno
  • 100cl Telecí vývar
  • 3pl. Petržel, krájená
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /9

Oloupejte a nakrájejte cibuli na velké kostky.

  • 1.5 Cibule, krájená na jemno

Fáze 3 /9

Oloupejte mrkve a nakrájejte je na 2cm kostky.

  • 3 Mrkev

Fáze 4 /9

Umyjte a nakrájejte petržel.

  • 3pl. Petržel, krájená

Fáze 5 /9

Do hrnce nalijte olej.

Fáze 6 /9

Několik minut opékejte kousky masa dozlatova. Vyjměte je. Poté místo nich do hrnce vložte cibuli. Zalijte bílým vínem a promíchejte.

  • 900g Hovězí plec, na cca 30g kostky
  • 1.5 Cibule, krájená na jemno
  • 150cl Bílé víno

Fáze 7 /9

Přidejte zbývající přísady kromě petržele. Okořeňte a zamíchejte.

  • 300g Rajčatové pyré
  • 3 Mrkev
  • 3 Brukev
  • 300g Žampióny
  • 100cl Telecí vývar
  • Sůl, pepř

Fáze 8 /9

Tlakové vaření.

Fáze 9 /9

Ozdobte petrželkou. Podávejte.

  • 3pl. Petržel, krájená