Těsto na pizzu - recept Kitchen Machines Touch | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Těsto na pizzu

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5/5 -

  • Celková doba 2 hod. 30 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    15 min
  • Chlazení
    2 hod.

Přísady

6 os.

  • 17.5 cl Voda

  • 10 g Čerstvé pekařské droždí

  • 290 g Hladká bílá mouka

  • 2 cl Olivový olej

  • 5 g Sůl

Příslušenství

  • Hnětací hák
    Hnětací hák

Příprava

Fáze 1 /5

V míse přístroje rozpusťte droždí ve vodě po dobu 10 minut.

  • 17.5cl Voda
  • 10g Čerstvé pekařské droždí
  • Hnětací hák

Fáze 2 /5

Do mísy přidejte mouku, olivový olej a sůl a stiskněte "Start".

  • 17.5cl Voda
  • 10g Čerstvé pekařské droždí
  • 290g Hladká bílá mouka
  • 2cl Olivový olej
  • 5g Sůl
  • Hnětací hák

Fáze 3 /5

Z těsta vytvarujte kouli, přikryjte ji utěrkou a dejte na 2 hodiny odpočinout do lednice.

Fáze 4 /5

Předehřejte si troubu na 180 stupňů.

Fáze 5 /5

Těsto rozválejte a přidejte ingredience dle vlastního výběru. Pizzu pečte při 180 stupních 15 minut.