Těsto na pizzu
- Celková doba 2 hod. 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 2 hod.
Chlazení
Přísady
6 os.
17.5 cl Voda
10 g Čerstvé pekařské droždí
290 g Hladká bílá mouka
2 cl Olivový olej
5 g Sůl
Příslušenství
Hnětací hák
Příprava
Fáze 1 /5
V míse přístroje rozpusťte droždí ve vodě po dobu 10 minut.
17.5cl Voda 10g Čerstvé pekařské droždí
Hnětací hák
Fáze 2 /5
Do mísy přidejte mouku, olivový olej a sůl a stiskněte "Start".
17.5cl Voda 10g Čerstvé pekařské droždí 290g Hladká bílá mouka 2cl Olivový olej 5g Sůl
Hnětací hák
Fáze 3 /5
Z těsta vytvarujte kouli, přikryjte ji utěrkou a dejte na 2 hodiny odpočinout do lednice.
Fáze 4 /5
Předehřejte si troubu na 180 stupňů.
Fáze 5 /5
Těsto rozválejte a přidejte ingredience dle vlastního výběru. Pizzu pečte při 180 stupních 15 minut.