Sous-vide italská kuřecí prsa
- Celková doba 35 min
- 15 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
360 g Cherry rajčátka
240 g Mozzarellové kuličky
6 pl. Olivový olej
45 g Kapary
6 plátek Kuřecí maso (po 100 g)
3 čl Italské bylinky
6 pl. Balsamiková poleva
36 list Bazalka
6 čl Pesto
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
V míse smíchejte rajčata, mozzarellu, kapary a olej. Dejte stranou do lednice.
Fáze 3 /7
Do každého sáčku na vaření sous-vide vložte dvě kuřecí prsa spolu s kořením, solí a pepřem. Směs vložte do sáčku pro sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.
Fáze 4 /7
Do nádoby nalijte 3 l vody. Sáčky vložte do vody.
Fáze 5 /7
Vařte v ponořeném vakuu.
Fáze 6 /7
Vyjměte sáčky a otevřete je. Nechte vychladnout. Filety nakrájejte na kousky.
Fáze 7 /7
Kousky kuřete smíchejte s ostatními přísadami. Salát ozdobte pestem a rukolou nebo baby špenátem.