Sous-vide hřebenatky - recept undefined | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Sous-vide hřebenatky

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 40 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 40 g Změklé máslo

  • 0.5 čl Drcený růžový pepř

  • 0.5 Bio citron (kůra)

  • 0.5 čl Sůl

  • Mletý pepř

  • 6 ks Hřebenatky

Příslušenství

  • Parní koš
    Parní koš

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

  • 40g Změklé máslo
  • 0.5čl Drcený růžový pepř
  • 0.5 Bio citron (kůra)
  • 0.5čl Sůl
  • Mletý pepř
  • 6ks Hřebenatky

Fáze 2 /6

V míse smíchejte všechny ingredience kromě hřebenatek.

  • 40g Změklé máslo
  • 0.5čl Drcený růžový pepř
  • 0.5 Bio citron (kůra)
  • 0.5čl Sůl
  • Mletý pepř

Fáze 3 /6

Položte hřebenatky naplocho, aniž byste je překrývali, do sous-vide sáčku na vaření se zbytkem směsi. Směs dejte do sous-vide sáčku. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře utěsněny. Dobře rozložte sáčky do parního koše.

  • 6ks Hřebenatky

Fáze 4 /6

Do misky nalijte 50 ml vody. Vložte sáček do parního koše.

  • Parní koš

Fáze 5 /6

Vařte na v režimu eco vacuum.

Fáze 6 /6

Vyjměte tašku a otevřete ji. Hřebenatky ihned podávejte.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
40 min

Sous-vide scallops

ratings.NaN

Sous-vide hřebenatky - recept undefined | Tefal
Sous-vide scallops