Sous-vide hřebenatky
- Celková doba 40 min
- 10 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
40 g Změklé máslo
0.5 čl Drcený růžový pepř
0.5 Bio citron (kůra)
0.5 čl Sůl
Mletý pepř
6 ks Hřebenatky
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte všechny ingredience kromě hřebenatek.
Fáze 3 /6
Položte hřebenatky naplocho, aniž byste je překrývali, do sous-vide sáčku na vaření se zbytkem směsi. Směs dejte do sous-vide sáčku. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře utěsněny. Dobře rozložte sáčky do parního koše.
Fáze 4 /6
Do misky nalijte 50 ml vody. Vložte sáček do parního koše.
Fáze 5 /6
Vařte na v režimu eco vacuum.
Fáze 6 /6
Vyjměte tašku a otevřete ji. Hřebenatky ihned podávejte.