Smetanová pizza se sýrem ricotta a brokolicí - recept Easy Fry XL Surface | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Smetanová pizza se sýrem ricotta a brokolicí

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 25 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 1 pizza Těsto na pizzu

  • 10 g Mouka

  • 125 g Ricotta

  • 1 Brokolice

  • 2 Česnek

  • 100 g Sýr mozzarella

  • 2 pl. Parmezán

  • 1 pl. Extra panenský olivový olej

  • Sůl a pepř

  • 1 špet. Drcená červená paprika

  • Listy bazalky

Příprava

Fáze 1 /6

Dno nádoby vysypte moukou. Rozbalte těsto a dejte ho do přístroje.

  • 1pizza Těsto na pizzu
  • 10g Mouka

Fáze 2 /6

Na těsto rozetřete v rovnoměrné vrstvě ricottu a ponechte úzký okraj. Na ricottu položte růžičky brokolice (blanšírované ve vroucí osolené vodě) a posypte je nasekaným česnekem. Posypte mozzarellou a parmazánem a zakápněte olivovým olejem. Osolte a opepřete a přidejte drcenou červenou papriku.

  • 125g Ricotta
  • 1 Brokolice
  • 2 Česnek
  • 100g Sýr mozzarella
  • 2pl. Parmezán
  • 1pl. Extra panenský olivový olej
  • Sůl a pepř
  • 1špet. Drcená červená paprika

Fáze 3 /6

Spusťte pečení.

Fáze 4 /6

V polovině pečení otevřete rukojeť oběma rukama, abyste zkontrolovali, zda je pizza upečená. V případě potřeby ji otočte, aby se upekla rovnoměrně.

Fáze 5 /6

Po upečení otevřete rukojeť oběma rukama a pizzu opatrně vyndejte.

Fáze 6 /6

Pizzu ozdobte lístky čerstvé bazalky, nakrájejte a můžete podávat!

  • Listy bazalky