Sicilská rozinková caponata - recept undefined | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Sicilská rozinková caponata

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 5 hod. 15 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    5 hod.
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 420 g Lilek

  • 60 g Celer

  • 120 g Cibule

  • 250 g Rajče

  • 3 Česnek

  • 75 g Zelené olivy

  • 45 g Rozinky

  • 7.5 cl Olivový olej

  • 6 pl. Balzamikový ocet

  • 3 pl. Rajčatový protlak

  • 1.5 čl Moučkový cukr

  • 3 pl. Jemně nakrájená bazalka

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

  • 420g Lilek
  • 60g Celer
  • 120g Cibule
  • 250g Rajče
  • 3 Česnek
  • 75g Zelené olivy
  • 45g Rozinky
  • 7.5cl Olivový olej
  • 6pl. Balzamikový ocet
  • 3pl. Rajčatový protlak
  • 1.5čl Moučkový cukr
  • 3pl. Jemně nakrájená bazalka
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /6

V míse smíchejte všechny ingredience do homogenní směsi.

  • 420g Lilek
  • 60g Celer
  • 120g Cibule
  • 250g Rajče
  • 3 Česnek
  • 75g Zelené olivy
  • 45g Rozinky
  • 7.5cl Olivový olej
  • 6pl. Balzamikový ocet
  • 3pl. Rajčatový protlak
  • 1.5čl Moučkový cukr
  • 3pl. Jemně nakrájená bazalka
  • Sůl, pepř

Fáze 3 /6

Rozdělte je do jednoho nebo více sáčků na vaření sous-vide. Směs vložte do sáčku sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.

Fáze 4 /6

Do mísy nalijte 3 l vody. Sáčky vložte do vody.

Fáze 5 /6

Vařte v ponořeném vakuu.

Fáze 6 /6

Sáčky vyjměte. Otevřete je. Podávejte horké s grilovaným červeným masem nebo dušenou rybou.