Sicilská rozinková caponata
- Celková doba 5 hod. 15 min
- 15 min
Příprava - 5 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
420 g Lilek
60 g Celer
120 g Cibule
250 g Rajče
3 Česnek
75 g Zelené olivy
45 g Rozinky
7.5 cl Olivový olej
6 pl. Balzamikový ocet
3 pl. Rajčatový protlak
1.5 čl Moučkový cukr
3 pl. Jemně nakrájená bazalka
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte všechny ingredience do homogenní směsi.
Fáze 3 /6
Rozdělte je do jednoho nebo více sáčků na vaření sous-vide. Směs vložte do sáčku sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.
Fáze 4 /6
Do mísy nalijte 3 l vody. Sáčky vložte do vody.
Fáze 5 /6
Vařte v ponořeném vakuu.
Fáze 6 /6
Sáčky vyjměte. Otevřete je. Podávejte horké s grilovaným červeným masem nebo dušenou rybou.