Segedínský guláš - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Segedínský guláš

ratings.4.9

4.9/5 -

  • Celková doba 45 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 300 g Vepřová plec, na středně velké kostky

  • 1 ks Cibule, na půlplátky

  • 150 g Kysané zelí

  • 3 ks Nové koření

  • 0.5 čl Drcený kmín

  • 30 g Sádlo

  • 100 ml Rostlinná smetana

  • 300 ml Voda

  • 1 špet. Sůl, pepř

  • 0.5 pl. Sladká paprika

  • 1 ks Bobkový list

Příprava

Fáze 1 /9

Připravte si suroviny: maso nakrájejte na středně velké kostky a promíchejte s paprikou, solí a kmínem, cibuli nakrájejte na kolečka, která rozpůlíte.

Fáze 2 /9

Rozpusťte sádlo. Přidejte cibuli a restujte dozlatova.

Fáze 3 /9

Přidejte maso, papriku, kmín, nové koření a bobkový list. Orestujte do hněda. Zalijte vodou.

Fáze 4 /9

Vařte 30 minut.

Fáze 5 /9

Přidejte zelí.

Fáze 6 /9

Vařte 10 minut.

Fáze 7 /9

Přidejte sůl, pepř a smetanu.

Fáze 8 /9

Vařte 5 min.

Fáze 9 /9

Dochuťte. Podávejte s knedlíkem.