Sametově červené broskvové smoothie
- Celková doba 4 hod. 6 min
- 5 min
Příprava - 1 min
Vaření - 4 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
2 os.
110 g Broskev
100 g Banán
100 g Červené bobulové ovoce
20 cl Čerstvá pomerančová šťáva
5 cl Mléko
4 cl Agávový sirup
100 g Řecký jogurt
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience. Pokud použijete čerstvé ovoce, dejte banány, broskve a červené ovoce přes noc do mrazáku.
Fáze 2 /8
Na první vrstvu dejte do přístroje broskve, banány, polovinu pomerančové šťávy, polovinu agávového sirupu, polovinu jogurtu a mléko.
Fáze 3 /8
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 4 /8
V případě potřeby upravte texturu mlékem nebo pomerančovou šťávou. Pokud chcete, přidejte trochu agávového sirupu na oslazení. Směs nalijte do sklenice a dejte ji stranou do lednice.
Fáze 5 /8
Na druhou vrstvu použijte červené ovoce, druhou polovinu pomerančové šťávy, druhou polovinu agávového sirupu a druhou polovinu jogurtu.
Fáze 6 /8
Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 7 /8
V případě potřeby upravte texturu mlékem nebo pomerančovou šťávou. Pokud chcete, přidejte trochu agávového sirupu na oslazení. Tuto směs opatrně nalijte na předchozí směs.
Fáze 8 /8
Podávejte ihned!