Ruský boršč - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Ruský boršč

Hodnocení 1 hvězdička (průměr)

-/5 -

  • Celková doba 1 hod.
  • Příprava
    30 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 500 g Hovězí plec na kostky

  • 100 g Slanina

  • 400 g Loupaná řepa na kostky

  • 200 g Loupané brambory na kostky

  • 2 pl. Rajčatové pyré

  • 1 Oloupaná a nakrájená cibule

  • 4 Bobkový list

  • 2 pl. Slunečnicový olej

  • 70 cl Voda nebo hovězí vývar

  • Hustá crème fraîche při servírování

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si přísady.

  • 500g Hovězí plec na kostky
  • 100g Slanina
  • 400g Loupaná řepa na kostky
  • 200g Loupané brambory na kostky
  • 2pl. Rajčatové pyré
  • 1 Oloupaná a nakrájená cibule
  • 4 Bobkový list
  • 2pl. Slunečnicový olej
  • 70cl Voda nebo hovězí vývar
  • Hustá crème fraîche při servírování

Fáze 2 /6

Nalijte olej do hrnce.

  • 2pl. Slunečnicový olej

Fáze 3 /6

Osmahněte maso nakrájené na kostičky spolu se slaninou. Přidejte cibuli, smíchejte a povařte 5 minut.

  • 500g Hovězí plec na kostky
  • 100g Slanina
  • 1 Oloupaná a nakrájená cibule

Fáze 4 /6

Přidejte ostatní přísady (kromě smetany). Dosolte, opepřete a vše smíchejte.

  • 400g Loupaná řepa na kostky
  • 200g Loupané brambory na kostky
  • 2pl. Rajčatové pyré
  • 4 Bobkový list
  • 70cl Voda nebo hovězí vývar

Fáze 5 /6

Tlakové vaření.

Fáze 6 /6

Vyjměte bobkový list a maso. Smíchejte a servírujte posypané nadrobeným masem a zdobené smetanou.

  • Hustá crème fraîche při servírování