Ruský boršč
- Celková doba 1 hod.
- 30 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
500 g Hovězí plec na kostky
100 g Slanina
400 g Loupaná řepa na kostky
200 g Loupané brambory na kostky
2 pl. Rajčatové pyré
1 Oloupaná a nakrájená cibule
4 Bobkový list
2 pl. Slunečnicový olej
70 cl Voda nebo hovězí vývar
Hustá crème fraîche při servírování
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
500g Hovězí plec na kostky 100g Slanina 400g Loupaná řepa na kostky 200g Loupané brambory na kostky 2pl. Rajčatové pyré 1 Oloupaná a nakrájená cibule 4 Bobkový list 2pl. Slunečnicový olej 70cl Voda nebo hovězí vývar Hustá crème fraîche při servírování
Fáze 2 /6
Nalijte olej do hrnce.
2pl. Slunečnicový olej
Fáze 3 /6
Osmahněte maso nakrájené na kostičky spolu se slaninou. Přidejte cibuli, smíchejte a povařte 5 minut.
500g Hovězí plec na kostky 100g Slanina 1 Oloupaná a nakrájená cibule
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní přísady (kromě smetany). Dosolte, opepřete a vše smíchejte.
400g Loupaná řepa na kostky 200g Loupané brambory na kostky 2pl. Rajčatové pyré 4 Bobkový list 70cl Voda nebo hovězí vývar
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Vyjměte bobkový list a maso. Smíchejte a servírujte posypané nadrobeným masem a zdobené smetanou.
Hustá crème fraîche při servírování