Rizoto s květákem a mandlemi
- Celková doba 21 min
- 15 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
100 g Rýže arborio
60 g Sladká cibule Cévennes (nebo bílá cibule), oloupaná a na jemno nakrájená
2 pl. Olivový olej
60 ml Amaretto (nebo bílé víno)
200 g Květák
450 ml Zeleninový vývar
4 pl. Mandlová moučka
100 ml Smetana na vaření
4 pl. Strouhaný parmezán
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Ohřejte olej v hrnci.
Fáze 3 /6
Přidejte cibuli a opékejte ji dozlatova. Přidejte rýži. Promíchejte. Přidejte Amaretto. 1 minutu míchejte.
Fáze 4 /6
Přidejte květák a vývar. V případě potřeby dochuťte solí a pepřem.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Přidejte mandlovou mouku, parmazán a smetanu. 1 minutu míchejte a poté servírujte.