Rizoto s artyčokem
- Celková doba 21 min
- 15 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
200 g Rýže carnaroli
60 g Cibule
2 Česnek
60 ml Bílé víno
420 ml Zeleninový vývar
40 g Červené pesto
200 g Marinovaná srdíčka artyčoku
40 g Šlehačka
2 pl. Parmezán
Sůl
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
200g Rýže carnaroli 60g Cibule 2 Česnek 60ml Bílé víno 420ml Zeleninový vývar 40g Červené pesto 200g Marinovaná srdíčka artyčoku 40g Šlehačka 2pl. Parmezán
Fáze 2 /6
Do varné nádoby nalijte 1 lžíci oleje z artyčokového nálevu.
200g Marinovaná srdíčka artyčoku
Fáze 3 /6
V nálevu osmahněte cibuli a česnek. Přidejte rýži. Promíchejte. Zalijte bílým vínem.
200g Rýže carnaroli 60g Cibule 2 Česnek 60ml Bílé víno
Fáze 4 /6
Až se bílé víno vypaří, přidejte vývar a pesto. Dochuťte solí a pepřem. Promíchejte.
420ml Zeleninový vývar 40g Červené pesto
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Promíchejte. Přidejte smetanu a artyčoky. Podávejte s parmezánem.
200g Marinovaná srdíčka artyčoku 40g Šlehačka 2pl. Parmezán