Rizoto s artyčokem - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Rizoto s artyčokem

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 21 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    6 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 200 g Rýže carnaroli

  • 60 g Cibule

  • 2 Česnek

  • 60 ml Bílé víno

  • 420 ml Zeleninový vývar

  • 40 g Červené pesto

  • 200 g Marinovaná srdíčka artyčoku

  • 40 g Šlehačka

  • 2 pl. Parmezán

  • Sůl

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si přísady.

  • 200g Rýže carnaroli
  • 60g Cibule
  • 2 Česnek
  • 60ml Bílé víno
  • 420ml Zeleninový vývar
  • 40g Červené pesto
  • 200g Marinovaná srdíčka artyčoku
  • 40g Šlehačka
  • 2pl. Parmezán

Fáze 2 /6

Do varné nádoby nalijte 1 lžíci oleje z artyčokového nálevu.

  • 200g Marinovaná srdíčka artyčoku

Fáze 3 /6

V nálevu osmahněte cibuli a česnek. Přidejte rýži. Promíchejte. Zalijte bílým vínem.

  • 200g Rýže carnaroli
  • 60g Cibule
  • 2 Česnek
  • 60ml Bílé víno

Fáze 4 /6

Až se bílé víno vypaří, přidejte vývar a pesto. Dochuťte solí a pepřem. Promíchejte.

  • 420ml Zeleninový vývar
  • 40g Červené pesto

Fáze 5 /6

Tlakové vaření.

Fáze 6 /6

Promíchejte. Přidejte smetanu a artyčoky. Podávejte s parmezánem.

  • 200g Marinovaná srdíčka artyčoku
  • 40g Šlehačka
  • 2pl. Parmezán