Rizoto s artyčokem
- Celková doba 21 min
- 15 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
200 g Rýže carnaroli
60 g Cibule
2 strou. Česnek
60 ml Bílé víno
420 ml Zeleninový vývar
40 g Červené pesto
200 g Marinovaná srdíčka artyčoku
40 g Šlehačka
2 pl. Parmezán
Sůl
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Do varné nádoby nalijte 1 lžíci oleje z artyčokového nálevu.
Fáze 3 /6
V nálevu osmahněte cibuli a česnek. Přidejte rýži. Promíchejte. Zalijte bílým vínem.
Fáze 4 /6
Až se bílé víno vypaří, přidejte vývar a pesto. Dochuťte solí a pepřem. Promíchejte.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Promíchejte. Přidejte smetanu a artyčoky. Podávejte s parmezánem.