Ragú s klobásou a fazolemi
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
75 g Klobása Morteau
100 g Klobása Toulouse
125 g Klobása Montbéliard
0.25 Cibule, oloupaná a na tenké plátky
350 g Fazole haricot, namočené 12 hodin
250 g Malé mrkve, ostrouhané a na tenké plátky
0.25 Pomeranč, na plátky
1 sva. Svazek bylinek
1 pl. Olej
50 g Půlený hrách (volitelné)
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Nakrájejte pomeranče na silné plátky.
Fáze 3 /9
Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na tenké plátky.
Fáze 4 /9
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
Fáze 5 /9
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 6 /9
Přidejte klobásy a osmahněte je.
Fáze 7 /9
Do nádoby vložte všechny zbývající ingredience. Zamíchejte.
Fáze 8 /9
Doba vaření: 30 minut
Fáze 9 /9
Zamíchejte a podávejte.