Ragú s klobásou a fazolemi
Tefal
Recept od Tefal

Ragú s klobásou a fazolemi

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 45 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    30 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 75 g Klobása Morteau

  • 100 g Klobása Toulouse

  • 125 g Klobása Montbéliard

  • 0.25 Cibule, oloupaná a na tenké plátky

  • 350 g Fazole haricot, namočené 12 hodin

  • 250 g Malé mrkve, ostrouhané a na tenké plátky

  • 0.25 Pomeranč, na plátky

  • 1 Svazek bylinek

  • 1 pl. Olej

  • 50 g Půlený hrách (volitelné)

Příprava

Fáze 1 /9

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /9

Nakrájejte pomeranče na silné plátky.

Fáze 3 /9

Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na tenké plátky.

Fáze 4 /9

Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.

Fáze 5 /9

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 6 /9

Přidejte klobásy a osmahněte je.

Fáze 7 /9

Do nádoby vložte všechny zbývající ingredience. Zamíchejte.

Fáze 8 /9

Doba vaření: 30 minut

Fáze 9 /9

Zamíchejte a podávejte.