Ragú s klobásou a fazolemi
- Celková doba 45 min
- 15 minPříprava 
- 30 minVaření 
- 0 minChlazení 
Přísady
2 os.
- 75 g Klobása Morteau 
- 100 g Klobása Toulouse 
- 125 g Klobása Montbéliard 
- 0.25 Cibule, oloupaná a na tenké plátky 
- 350 g Fazole haricot, namočené 12 hodin 
- 250 g Malé mrkve, ostrouhané a na tenké plátky 
- 0.25 Pomeranč, na plátky 
- 1 sva. Svazek bylinek 
- 1 pl. Olej 
- 50 g Půlený hrách (volitelné) 
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Nakrájejte pomeranče na silné plátky.
Fáze 3 /9
Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na tenké plátky.
Fáze 4 /9
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
Fáze 5 /9
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 6 /9
Přidejte klobásy a osmahněte je.
Fáze 7 /9
Do nádoby vložte všechny zbývající ingredience. Zamíchejte.
Fáze 8 /9
Doba vaření: 30 minut
Fáze 9 /9
Zamíchejte a podávejte.

