Pstruh s bylinkovým sofritem
- Celková doba 33 min
- 30 min
Příprava - 3 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1200 g Pstruh, vykuchaný, bez šupin a nakrájený na 4 steaky
400 g Mrkev, ostrouhaná a na kostičky
1 Cibule, oloupaná a jemně nasekaná
2 tyč. Celer, omytý, oloupaný a na kostičky
2 pl. Olivový olej
10 Lístky čerstvé bazalky, omyté a nasekané
2 čl Čerstvé oregano (nebo šalvěj), omyté a nasekané
2 pl. Petržel, omytá a nasekaná
50 g Vypeckované zelené olivy, nakrájené
1 Citron, na čtvrtky, k servírování
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Opečte rybí steaky. Maso vyjměte. Vložte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano.
Fáze 4 /6
Přidejte koření. Nahoru vložte rybí steaky. Lehce osolte.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 3 minuty
Fáze 6 /6
Vyjměte rybu. Přidejte petržel a bazalku. Podávejte.