Pstruh s bylinkovým sofritem - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pstruh s bylinkovým sofritem

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 33 min
  • Příprava
    30 min
  • Vaření
    3 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 1200 g Pstruh, vykuchaný, bez šupin a nakrájený na 4 steaky

  • 400 g Mrkev, ostrouhaná a na kostičky

  • 1 Cibule, oloupaná a jemně nasekaná

  • 2 tyč. Celer, omytý, oloupaný a na kostičky

  • 2 pl. Olivový olej

  • 10 Lístky čerstvé bazalky, omyté a nasekané

  • 2 čl Čerstvé oregano (nebo šalvěj), omyté a nasekané

  • 2 pl. Petržel, omytá a nasekaná

  • 50 g Vypeckované zelené olivy, nakrájené

  • 1 Citron, na čtvrtky, k servírování

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /6

Do nádoby nalijte olej.

Fáze 3 /6

Opečte rybí steaky. Maso vyjměte. Vložte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano.

Fáze 4 /6

Přidejte koření. Nahoru vložte rybí steaky. Lehce osolte.

Fáze 5 /6

Doba vaření: 3 minuty

Fáze 6 /6

Vyjměte rybu. Přidejte petržel a bazalku. Podávejte.