Provensálské dušené vepřové koleno - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Provensálské dušené vepřové koleno

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 28 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    13 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 250 g Vepřové koleno, vykostěné a vařené

  • 100 g Uzené klobásy, na kousky asi 20/25 g

  • 50 g Žlutá paprika, bez semínek a na proužky

  • 150 g Cukety, omyté a na kousky o velikosti asi 75 g

  • 1 Rajče, 300 g, omyté a rozpůlené

  • 0.5 Červená cibule, oloupaná a na čtvrtky

  • 6 Vypeckované zelené olivy, marinované v bylinkách

  • 0.5 sní. Čerstvý rozmarýn

  • 130 g Kuskus

Příprava

Fáze 1 /9

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /9

Ze žluté papriky odstraňte semínka a nakrájejte ji na proužky.

Fáze 3 /9

Žlutou papriku nakrájejte na proužky.

Fáze 4 /9

Nakrájejte vepřové koleno na kousky po asi 125 g.

Fáze 5 /9

Kousky kolena vložte do nádoby. Přidejte klobásy.

Fáze 6 /9

Přidejte zeleninu, olivy, rozmarýn a 650 ml vody. Nedávejte sůl.

Fáze 7 /9

Doba vaření: 13 minut

Fáze 8 /9

Zalijte semolinu vývarem. Nechte působit 5 minut, poté vmíchejte.

Fáze 9 /9

Podávejte.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
27 min

Dušené vepřové maso s tofu

ratings.NaN

Provensálské dušené vepřové koleno - recept Cookeo | Tefal
Dušené vepřové maso s tofu
Tefal
Tefal
55 min

Tradiční dušené maso se zelím

Hodnocení 4 hvězdičky (průměr)

1 Recenze

Provensálské dušené vepřové koleno - recept Cookeo | Tefal
Tradiční dušené maso se zelím
Tefal
Tefal
1 hod. 5 min

Vepřové kotlety s česnekovým máslem a avokádovým falafelem

ratings.NaN

Provensálské dušené vepřové koleno - recept Cookeo | Tefal
Vepřové kotlety s česnekovým máslem a avokádovým falafelem
Tefal
Tefal
2 hod. 15 min

Provensálská plněná rajčata

ratings.NaN

Provensálské dušené vepřové koleno - recept Cookeo | Tefal
Provensálská plněná rajčata
Tefal
Tefal
55 min

Dušená dýně

ratings.NaN

Provensálské dušené vepřové koleno - recept Cookeo | Tefal
Dušená dýně