Polévka miso se zelím
Tefal
Recept od Tefal

Polévka miso se zelím

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 20 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    5 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 200 g Listy bílého zelí

  • 300 g Přírodní nebo uzené pevné tofu

  • 6 Porce směsi na instantní polévku miso

  • 6 Žampióny

  • 6 g Sušené mořské řasy kombu (lze vynechat)

  • 15 Pažitka

  • 1200 ml Voda

Příprava

Fáze 1 /6

Připravte si přísady.

  • 200g Listy bílého zelí
  • 300g Přírodní nebo uzené pevné tofu
  • 6 Porce směsi na instantní polévku miso
  • 6 Žampióny
  • 6g Sušené mořské řasy kombu (lze vynechat)
  • 15 Pažitka
  • 1200ml Voda

Fáze 2 /6

Omyjte zelné listy. Rozkrojte je podélně na dvě části. Odstraňte tuhou prostřední část. Nakrájejte na tenké plátky.

  • 200g Listy bílého zelí

Fáze 3 /6

Do hrnce nalijte 200 ml vody a instantní miso polévku. Dobře promíchejte a přiveďte k varu.

  • 6 Porce směsi na instantní polévku miso

Fáze 4 /6

Přidejte zbývající vodu a ostatní přísady kromě pažitky.

  • 300g Přírodní nebo uzené pevné tofu
  • 6 Žampióny
  • 6g Sušené mořské řasy kombu (lze vynechat)
  • 1200ml Voda

Fáze 5 /6

Tlakové vaření.

Fáze 6 /6

Přidejte pažitku a podávejte.

  • 15 Pažitka