Polévka Čorba
- Celková doba 18 min
- 5 min
Příprava - 13 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1 Cibule
200 g Jehněčí
2 Česnek
1 vět. Řapíkatý celer
2 Mrkev
2 pl. Koření (kurkuma, paprika, ras el hanout, zázvor)
4 pl. Rajčatový protlak
1.2 l Voda
80 g Orzo (nebo nudle)
200 g Cizrna
2 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Česnek nasekejte.
Fáze 3 /8
Nalijte olivový olej do hrnce.
Fáze 4 /8
Osmažte cibuli. Přidejte maso, česnek, koření, mrkev a celer. Smažte 1 minutu.
Fáze 5 /8
Přidejte rajčatový protlak a zalijte vodou. Přidejte těstoviny.
Fáze 6 /8
Tlakové vaření.
Fáze 7 /8
Přidejte cizrnu a začněte vařit v režimu "Smažení" po dobu 2 minut.
Fáze 8 /8
Podávejte horké.