Parmentier z lososa
- Celková doba 30 min
- 20 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
500 g Filety z lososa bez kostí a bez kůže
1 kg Brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
4 Šalotky, oloupané a na jemno nakrájené
2 pl. Kopr, umytý a nakrájený na kousky
80 g Máslo
15 cl Voda
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si přísady.
500g Filety z lososa bez kostí a bez kůže 1kg Brambory, oloupané a nakrájené na kostičky 4 Šalotky, oloupané a na jemno nakrájené 2pl. Kopr, umytý a nakrájený na kousky 80g Máslo 15cl Voda Sůl, pepř
Fáze 2 /4
Šalotky, máslo, kopr, brambory, vodu, sůl a pepř vložte do hrnce. Lososa vložte do napařovacího koše, který umístěte nad tento hrnec. Dochuťte solí a pepřem.
500g Filety z lososa bez kostí a bez kůže 1kg Brambory, oloupané a nakrájené na kostičky 4 Šalotky, oloupané a na jemno nakrájené 2pl. Kopr, umytý a nakrájený na kousky 80g Máslo 15cl Voda Sůl, pepř
Fáze 3 /4
Tlakové vaření.
Fáze 4 /4
Na talíř umístěte kousky lososa. Obsah hrnce promíchejte. Kousky lososa na talíři jím zakryjte.
500g Filety z lososa bez kostí a bez kůže