Parmentier z lososa - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Parmentier z lososa

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 30 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    10 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 500 g Filety z lososa bez kostí a bez kůže

  • 1 kg Brambory, oloupané a nakrájené na kostičky

  • 4 Šalotky, oloupané a na jemno nakrájené

  • 2 pl. Kopr, umytý a nakrájený na kousky

  • 80 g Máslo

  • 15 cl Voda

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /4

Připravte si přísady.

  • 500g Filety z lososa bez kostí a bez kůže
  • 1kg Brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
  • 4 Šalotky, oloupané a na jemno nakrájené
  • 2pl. Kopr, umytý a nakrájený na kousky
  • 80g Máslo
  • 15cl Voda
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /4

Šalotky, máslo, kopr, brambory, vodu, sůl a pepř vložte do hrnce. Lososa vložte do napařovacího koše, který umístěte nad tento hrnec. Dochuťte solí a pepřem.

  • 500g Filety z lososa bez kostí a bez kůže
  • 1kg Brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
  • 4 Šalotky, oloupané a na jemno nakrájené
  • 2pl. Kopr, umytý a nakrájený na kousky
  • 80g Máslo
  • 15cl Voda
  • Sůl, pepř

Fáze 3 /4

Tlakové vaření.

Fáze 4 /4

Na talíř umístěte kousky lososa. Obsah hrnce promíchejte. Kousky lososa na talíři jím zakryjte.

  • 500g Filety z lososa bez kostí a bez kůže