Předkrm s grilovanou zeleninou
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (4)
Přísady
4 os.
1 Lilek (asi 200 g)
1 Cuketa (asi 200 g)
8 Chřest
200 g Žampiony Portobello
1 Žlutá paprika
1 Červená paprika nakrájená na kostičky
1 Červená cibule
10 pl. Olivový olej
4 pl. Balzamikový ocet
1 Šťáva z 1 citronu
4 pl. Petržel
3 strou. Stroužky česneku
4 Sušená rajčata
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si marinádu: Nasekejte petrželku, česnek a sušená rajčata.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte všechny suroviny na marinádu, osolte a opepřete.
Fáze 3 /6
Omyjte zeleninu, oloupejte chřest, cibuli, očistěte žampiony, vyjměte jádřince z paprik a všechnu zeleninu kromě žampionů nakrájejte na velké kousky.
Fáze 4 /6
Zeleninu zamíchejte do marinády.
Fáze 5 /6
Do grilu OptiGrill vložte desky a otevřete přístroj na 180°. Boční termostat nastavte na polohu 4. Po předehřátí přístroje vložte zeleninu a za pravidelného otáčení grilujte po dobu 10 minut.
Fáze 6 /6
Podávejte teplé.