Pórkové rizoto
- Celková doba 21 min
- 10 min
Příprava - 11 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
360 g Rýže arborio
6 Pórky, na tenko a omyté
3 Šalotka
150 ml Bílé víno
900 ml Zeleninový vývar
75 g Parmezán
30 g Máslo
Pepř
6 pl. Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
360g Rýže arborio 6 Pórky, na tenko a omyté 3 Šalotka 150ml Bílé víno 900ml Zeleninový vývar 75g Parmezán 30g Máslo Pepř 6pl. Olivový olej
Fáze 2 /6
Do hrnce nalijte olej.
6pl. Olivový olej
Fáze 3 /6
Namočte šalotku a rýži. Míchejte, dokud nezesklovatí. Zalijte bílým vínem a zmírněte plamen.
360g Rýže arborio 3 Šalotka 150ml Bílé víno
Fáze 4 /6
Přidejte pórek a pepř. Vmíchejte vývar.
6 Pórky, na tenko a omyté 900ml Zeleninový vývar Pepř
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Po uvaření přidejte máslo a servírujte s parmezánem.
75g Parmezán 30g Máslo