Opečené sendviče s krůtím masem a volským okem
Tefal
Recept od Tefal

Opečené sendviče s krůtím masem a volským okem

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 24 min
  • Příprava
    10 min
  • Vaření
    14 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

8 os.

  • 16 plá. Chléb

  • 120 g Chilli pasta

  • 40 plá. Krůtí šunka

  • 32 plá. Sýr

  • 1 pl. Sušený tymián

  • Máslo

  • 8 Vejce

Příslušenství

  • Gril
    Gril

Příprava

Fáze 1 /5

Do přístroje vložte grilovací mřížku. Nastavte program GRILL na 15 minut při teplotě 200 °C, abyste přístroj předehřáli.

Fáze 2 /5

Toast potřete chilli. Mezi dva plátky toustu vložte 5 nebo 6 plátků krůtího, 4 nebo 5 plátků sýru a tymián. Vnější stranu toustu pomažte máslem.

Fáze 3 /5

Po předehřátí přístroje dejte do varné nádoby 4 sendviče a nastavte program GRILL na dobu 7 minut. Po 7 minutách pečení dejte do varné nádoby zbývající sendviče a nastavte program GRILL opět na dobu 7 minut.

Fáze 4 /5

V pánvi připravte volská oka.

Fáze 5 /5

Po upečení sendvičů je otevřete a vložte do nich volská oka. Poté podávejte.