Montbéliardské klobásy
- Celková doba 9 min
- 5 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Klobása
200 g Houby
4 cl Portské víno
2 pl. Olivový olej
175 g Žampiony
2 Petržel
Sůl
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Umelte houby.
Fáze 3 /8
Nasekejte petržel.
Fáze 4 /8
Nalijte olej do hrnce.
Fáze 5 /8
Za stálého míchání orestujte žampiony. Po pár minutách přidejte namleté houby.
Fáze 6 /8
Přidejte klobásy Montbéliard a portské. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Klobásy nakrájejte na kolečka, přidejte houby a plocholistou petrželku. Dobrou chuť!