Montbéliardské klobásy - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Montbéliardské klobásy

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 9 min
  • Příprava
    5 min
  • Vaření
    4 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 2 Klobása

  • 200 g Houby

  • 4 cl Portské víno

  • 2 pl. Olivový olej

  • 175 g Žampiony

  • 2 Petržel

  • Sůl

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

Fáze 2 /8

Umelte houby.

Fáze 3 /8

Nasekejte petržel.

Fáze 4 /8

Nalijte olej do hrnce.

Fáze 5 /8

Za stálého míchání orestujte žampiony. Po pár minutách přidejte namleté houby.

Fáze 6 /8

Přidejte klobásy Montbéliard a portské. Dochuťte solí a pepřem.

Fáze 7 /8

Tlakové vaření.

Fáze 8 /8

Klobásy nakrájejte na kolečka, přidejte houby a plocholistou petrželku. Dobrou chuť!