Miso a zázvorový losos sous-vide
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
4 pl. Tekutý med
4 pl. Sójová omáčka
2 pl. Rýžový ocet
2 pl. Sezamový olej
2 čl Miso prášek
30 g Zázvor
1 tyč. Citronová tráva nakrájená na velké kousky
Mletý pepř
4 plátek Filety z lososa bez kůže (120 g každý)
2 Bok choy
400 g Vařená rýže basmati
Příslušenství
Parní koš
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
V míse smíchejte všechny ingredience kromě lososa a bok choy.
Fáze 3 /6
Do každého sáčku na vaření sous-vide vložte 2 filety z lososa a dbejte na to, aby byly rovné a nepřekrývaly se. Přidejte marinádu. Směs vložte do sáčku na vaření sous-vide. Ujistěte se, že jsou sáčky dobře uzavřené.
Fáze 4 /6
Do mísynalijte 50 ml vody. Vložte sáčky do parního koše. Sáčky v parním koši dobře rozmístěte.
Fáze 5 /6
Vařte v režimu eco vacuum.
Fáze 6 /6
Vyjměte sáčky a otevřete je. Vyjměte citronovou trávu a zázvor. Podávejte horké s bok choy a rýží.