Maďarský guláš
- Celková doba 12 hod. 15 min
- 15 min
Příprava - 12 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
1 pl. Kuchyňský olej
250 g Hovězí maso nakrájené na kostky (hovězí krk nebo zadní kýta )
0.5 Cibule
2 strou. Česnek
1 pl. Mouka
20 cl Rajčatové pyré
20 cl Zeleninový vývar
1 tenký plátek Pepř
1 čl Uzená paprika
0.5 sva. Svazek polévkových bylinek
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Do mísy nalijte olej.
Fáze 3 /7
Maso osmahněte 5 minut do hněda.
Fáze 4 /7
Přidejte cibuli, česnek a mouku. Vařte 2 minuty.
Fáze 5 /7
Přidejte všechny ingredience a přiveďte k varu na 1 minutu.
Fáze 6 /7
Vařte při nízké teplotě.
Fáze 7 /7
Opepřete a osolte podle chuti. Podávejte teplé.