Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Maďarský guláš

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 12 hod. 15 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    12 hod.
  • Chlazení
    0 min

Přísady

2 os.

  • 1 pl. Kuchyňský olej

  • 250 g Hovězí maso nakrájené na kostky (hovězí krk nebo zadní kýta )

  • 0.5 Cibule

  • 2 strou. Česnek

  • 1 pl. Mouka

  • 20 cl Rajčatové pyré

  • 20 cl Zeleninový vývar

  • 1 tenký plátek Pepř

  • 1 čl Uzená paprika

  • 0.5 sva. Svazek polévkových bylinek

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

  • 1pl. Kuchyňský olej
  • 250g Hovězí maso nakrájené na kostky (hovězí krk nebo zadní kýta )
  • 0.5 Cibule
  • 2strou. Česnek
  • 1pl. Mouka
  • 20cl Rajčatové pyré
  • 20cl Zeleninový vývar
  • 1tenký plátek Pepř
  • 1čl Uzená paprika
  • 0.5sva. Svazek polévkových bylinek
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /7

Do mísy nalijte olej.

  • 1pl. Kuchyňský olej

Fáze 3 /7

Maso osmahněte 5 minut do hněda.

  • 250g Hovězí maso nakrájené na kostky (hovězí krk nebo zadní kýta )

Fáze 4 /7

Přidejte cibuli, česnek a mouku. Vařte 2 minuty.

  • 0.5 Cibule
  • 2strou. Česnek
  • 1pl. Mouka

Fáze 5 /7

Přidejte všechny ingredience a přiveďte k varu na 1 minutu.

  • 0.5 Cibule
  • 2strou. Česnek
  • 1pl. Mouka
  • 20cl Rajčatové pyré
  • 20cl Zeleninový vývar
  • 1tenký plátek Pepř
  • 1čl Uzená paprika
  • 0.5sva. Svazek polévkových bylinek
  • Sůl, pepř

Fáze 6 /7

Vařte při nízké teplotě.

Fáze 7 /7

Opepřete a osolte podle chuti. Podávejte teplé.