Losos s kajunským kořením a zelenými fazolkami s česnekem
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
4 Filety lososa (po cca 150 g)
2 pl. Olivový olej
4 pl. Cajunské koření
Sůl, pepř
400 g Zelené fazolky
2 pl. Olivový olej
2 strou. Sekaný česnek
1 ks Limetka
1 pl. Nasekaný koriandr
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
V míse smíchejte cajunské koření a olivový olej. Pomocí mašlovačky natřete směs na filety lososa. Dochuťte solí a pepřem. V míse smíchejte zelené fazolky s olivovým olejem, česnekem a bylinkami. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 2 /6
Zapněte nádobu č. 1. Na desku v nádobě č. 1 dejte filety z lososa.
Fáze 3 /6
Zapněte nádobu č. 2. Na desku v nádobě č. 2 dejte zelené fazolky.
Fáze 4 /6
Stiskněte tlačítko SYNC, aby byla příprava v obou nádobách dokončena ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu v obou nádobách.
Fáze 5 /6
V polovině tepelné úpravy lososa otočte a zeleninu promíchejte. Zkontrolujte, zda je vše dobře propečené. V případě potřeby pečte ještě několik minut.
Fáze 6 /6
Těsně před podáváním ozdobte zeleninu měsíčkem limetky a posypte koriandrem.