Losos s kajunským kořením a zelenými fazolkami s česnekem
- Celková doba 20 min
- 5 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
Na rybu:
4 Filety lososa (po cca 150 g)
2 pl. Olivový olej
4 pl. Cajunské koření
Sůl, pepř
Na zelené fazolky:
400 g Zelené fazolky
2 pl. Olivový olej
2 strou. Sekaný česnek
1 pl. Nasekaný koriandr
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /7
V míse smíchejte kajunské koření a olivový olej. Pomocí mašlovačky natřete směs na filety lososa. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 2 /7
V míse smíchejte zelené fazolky s olivovým olejem, česnekem a bylinkami. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 3 /7
Přístroj zapněte. Zapněte nádobu č. 1. Nastavte program RYBY na 8 minut při teplotě 200 °C. Na desku v nádobě č. 1 dejte filety z lososa. Zapněte nádobu č. 2. Nastavte program ZELENINA na 15 minut při teplotě 200 °C. Na desku v nádobě č. 2 dejte zelené fazolky.
Fáze 4 /7
Stiskněte tlačítko SYNC, aby byla příprava v obou nádobách dokončena ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu v obou nádobách.
Fáze 5 /7
V polovině tepelné úpravy lososa otočte a zeleninu promíchejte.
Fáze 6 /7
Zkontrolujte, zda je vše dobře propečené. V případě potřeby pečte ještě několik minut.
Fáze 7 /7
Před podáváním pokapejte lososa lžící sladké chilli omáčky a posypte červenými chilli papričkami, jarní cibulkou a sezamovými semínky. Zeleninu podávejte ihned, posypanou koriandrem a s měsíčkem limetky.