Lasagnová polévka
- Celková doba 25 min
- 2 min
Příprava - 23 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
2 ks Cibule
2 strou. Česnek
Olej
500 g Mleté maso (hovězí nebo mix)
200 ml Smetana na vaření
140 g Rajčatový protlak
800 ml Drcená rajčata
800 ml Vývar
8 plá. Plátky lasagní
100 g Parmezán
Pepř
Sůl
Oregáno
Muškátový oříšek
Příprava
Fáze 1 /7
Přichystejte si suroviny.
Fáze 2 /7
Cibuli nakrájejte na kostičky, česnek oloupejte.
Fáze 3 /7
Na oleji restujte cibulku až zesklovatí, přidejte česnek, orestujte.
Fáze 4 /7
Do hrnce přidejte maso, vařečkou jej rozdrobte a za občasného míchání restujte.
Fáze 5 /7
Maso osolte, přidejte pepř dle chuti, lžíci oregána a čajovou lžičku muškátového oříšku. Promíchejte a krátce orestujte.
Fáze 6 /7
Do hrnce přidejte protlak, promíchejte, zalijte drcenými rajčaty a vodou. Krátce povařte.
Fáze 7 /7
Přidejte na větší kousky nalámané těstoviny a smetanu a vařte za občasného míchání do změknutí těstovin.