Květák po indicku
- Celková doba 12 min
- 10 min
Příprava - 2 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
250 g Květák, omytý a na růžičky
0.5 pl. Podzemnicový olej
20 g Rozdrcené kešu ořechy
0.5 pl. Kari pasta
1 čl Koření madras kari
200 g Rajčata, omytá a na osminky
40 ml Kuřecí vývar
0.5 pl. Koriandr, omytý a nasekaný
0.5 Cibule, oloupaná a nasekaná
1.5 pl. Kokosová smetana
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /7
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /7
Cibuli, kari pastu a kari koření restujte 2 minuty. Přidejte květák. Důkladně promíchejte.
Fáze 5 /7
Přidejte rajčata, vývar a kokosový krém. Zamíchejte.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 2 minuty
Fáze 7 /7
Květák by měl zůstat křupavý. Posypte kešu oříšky a koriandrem. Podávejte.