Kuřecí quesadillas
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
1 ston. Jarní cibulka nebo pažitka
2 Tortilly o průměru cca 20 cm
40 g Čedar
40 g Ementál
150 g Nakrájené vařené kuřecí maso
2 pl. Neutrální olej
Salsa
Příslušenství
Základní grilovací deska
Příprava
Fáze 1 /8
Jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky. Tortilly položte na prkénko.
Fáze 2 /8
V následujícím pořadí naplňte polovinu každé tortilly čedarem, ementálem a nakrájeným kuřecím masem, poté posypte plátky jarní cibulky.
Fáze 3 /8
Přeložte prázdnou polovinu tortilly přes tu naplněnou. Do středu zapíchněte 3 párátka, abyste zabránili zvednutí horní části během zapékání.
Fáze 4 /8
Vršek lehce potřete neutrálním olejem.
Fáze 5 /8
Umístěte tortilly do fritézy Easy Fry, a nechejte mezi nimi uprostřed mezeru.
Fáze 6 /8
Nastavte pečení na MANUÁLNÍ režim při 180 °C po dobu 6 minut. Zkontrolujte, zda jsou tortilly hotové dle vašich představ, a pokud je chcete mít více dozlatova, pokračujte v pečení.
Fáze 7 /8
Pomocí široké stěrky vyjměte tortilly z fritézy a rozřízněte je na polovinu nůžkami.
Fáze 8 /8
Podávejte se salsou.