Kuře Hibachi
- Celková doba 29 min
- 15 min
Příprava - 14 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
3 g Kuře
2 pl. Sezamový olej
1 pl. Ústřicová omáčka
1 pl. Nasekaný čerstvý zázvor
2 Česnek
4 pl. Sójová omáčka
0.5 kůra Limetka
1 pl. Sezamová semínka
2 Šalotky
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
3g Kuře 2pl. Sezamový olej 1pl. Ústřicová omáčka 1pl. Nasekaný čerstvý zázvor 2 Česnek 4pl. Sójová omáčka 0.5kůra Limetka 1pl. Sezamová semínka 2 Šalotky
Fáze 2 /8
Do nádoby vlijte 250 ml vody.
Fáze 3 /8
Do nádoby vložte parní košík s kuřecím masem.
3g Kuře
Fáze 4 /8
Tlakové vaření.
Fáze 5 /8
Kuře vyjměte a nakrájejte na malé kostičky.
Fáze 6 /8
Do nádoby přidejte sezamový olej.
2pl. Sezamový olej
Fáze 7 /8
Restujte kuřecí maso dozlatova, poté přidejte na 2 minuty zbývající ingredience.
1pl. Ústřicová omáčka 1pl. Nasekaný čerstvý zázvor 2 Česnek 4pl. Sójová omáčka 0.5kůra Limetka 1pl. Sezamová semínka 2 Šalotky
Fáze 8 /8
Podávejte s restovaným bok choy zelím, rýží nebo nudlemi.