Kuře Hibachi
Tefal
Recept od Tefal

Kuře Hibachi

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

5/5 -

  • Celková doba 29 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    14 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 3 g Kuře

  • 2 pl. Sezamový olej

  • 1 pl. Ústřicová omáčka

  • 1 pl. Nasekaný čerstvý zázvor

  • 2 Česnek

  • 4 pl. Sójová omáčka

  • 0.5 kůra Limetka

  • 1 pl. Sezamová semínka

  • 2 Šalotky

Příprava

Fáze 1 /8

Připravte si ingredience.

  • 3g Kuře
  • 2pl. Sezamový olej
  • 1pl. Ústřicová omáčka
  • 1pl. Nasekaný čerstvý zázvor
  • 2 Česnek
  • 4pl. Sójová omáčka
  • 0.5kůra Limetka
  • 1pl. Sezamová semínka
  • 2 Šalotky

Fáze 2 /8

Do nádoby vlijte 250 ml vody.

Fáze 3 /8

Do nádoby vložte parní košík s kuřecím masem.

  • 3g Kuře

Fáze 4 /8

Tlakové vaření.

Fáze 5 /8

Kuře vyjměte a nakrájejte na malé kostičky.

Fáze 6 /8

Do nádoby přidejte sezamový olej.

  • 2pl. Sezamový olej

Fáze 7 /8

Restujte kuřecí maso dozlatova, poté přidejte na 2 minuty zbývající ingredience.

  • 1pl. Ústřicová omáčka
  • 1pl. Nasekaný čerstvý zázvor
  • 2 Česnek
  • 4pl. Sójová omáčka
  • 0.5kůra Limetka
  • 1pl. Sezamová semínka
  • 2 Šalotky

Fáze 8 /8

Podávejte s restovaným bok choy zelím, rýží nebo nudlemi.