Krémová chřestová polévka - recept Blen Up | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Krémová chřestová polévka

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 4 hod. 6 min
  • Příprava
    5 min
  • Vaření
    1 min
  • Chlazení
    4 hod.

Přísady

2 os.

  • 17.5 cl Kuřecí vývar

  • 100 g Vařený zelený chřest

  • 0.5 strou. Česnek

  • Sůl

  • Kerblík

  • 1 špet. Růžový pepř

  • 1 pl. Smetana na vaření

Příslušenství

  • Cestovní láhev 400 ml
    Cestovní láhev 400 ml
  • Cestovní láhev 700 ml
    Cestovní láhev 700 ml

Příprava

Fáze 1 /5

Připravte si ingredience.

  • 17.5cl Kuřecí vývar
  • 100g Vařený zelený chřest
  • 0.5strou. Česnek
  • Sůl
  • sní. Kerblík
  • 1špet. Růžový pepř
  • 1pl. Smetana na vaření

Fáze 2 /5

Všechny ingredience, počínaje vývarem, dejte do přístroje. Na ozdobu si nechte trochu chřestu, kerblík, růžový pepř a smetanu.

  • 17.5cl Kuřecí vývar
  • 100g Vařený zelený chřest
  • 0.5strou. Česnek
  • Sůl

Fáze 3 /5

Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!

Fáze 4 /5

Nechte 4 hodiny chladnout.

Fáze 5 /5

Těsně před podáváním ozdobte kousky chřestu, kerblíkem, drceným růžovým pepřem a smetanou.

  • 100g Vařený zelený chřest
  • sní. Kerblík
  • 1špet. Růžový pepř
  • 1pl. Smetana na vaření