Kořeněné batátové chipsy
- Celková doba 22 min
- 10 min
Příprava - 12 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (18)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová ocel Největší duální horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY9428E0 Easy Fry Dual XXL Horkovzdušná fritéza s grilem Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
1 Menší batát
2 čl Olivový olej
0.5 čl Sůl
0.5 čl Mletý kmín
0.5 čl Mletá skořice
Příprava
Fáze 1 /5
Batáty oloupejte a omyjte.
Fáze 2 /5
Pomocí mandolíny je nakrájejte na tenké stejnoměrné plátky o tloušťce 1 mm.
Fáze 3 /5
Plátky dejte do nádoby a přidejte olej, sůl a koření. Dobře promíchejte.
Fáze 4 /5
Plátky umístěte naplocho a bez překrývání do spotřebiče vybaveného podložkou. Spusťte proces smažení.
Fáze 5 /5
Jakmile jsou chipsy usmažené, dejte je do misky. Se zbývajícími batáty vytvořte několik dávek.