Kousky tresky v trojobalu
- Celková doba 35 min
- 15 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
300 g Treska
2 pl. Mouka
2 čl Kari v prášku
1 Vejce
3 pl. Parmezán
3 pl. Petržel
8 pl. Strouhanka
Sůl
Slunečnicový olej
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /9
Tento recept vyžaduje kryt Extra Crisp Lid. Připravte si přísady.
300g Treska 2pl. Mouka 2čl Kari v prášku 1 Vejce 3pl. Parmezán 3pl. Petržel 8pl. Strouhanka Sůl Slunečnicový olej
Fáze 2 /9
Kousky tresky ochuťte solí a pepřem.
300g Treska Sůl
Fáze 3 /9
Na talířku smíchejte mouku a kari v prášku. V malé míse promíchejte vejce.
2pl. Mouka 2čl Kari v prášku 1 Vejce
Fáze 4 /9
Všechny přísady pro poslední obal smíchejte dohromady.
3pl. Parmezán 3pl. Petržel 8pl. Strouhanka Sůl
Fáze 5 /9
Kus tresky po všech stranách obalte v mouce.
300g Treska 2pl. Mouka
Fáze 6 /9
Poté celý kus ponořte do vejce a nakonec do posledního strouhankového obalu. Zopakujte u všech zbývajících kousků.
300g Treska 1 Vejce 3pl. Parmezán 3pl. Petržel 8pl. Strouhanka Sůl
Fáze 7 /9
Obě strany tresky v trojobalu potřete olejem.
Slunečnicový olej
Fáze 8 /9
Do hrnce nalijte trochu slunečnicového oleje. Přidejte 8–9 kousků tresky.
Slunečnicový olej
Fáze 9 /9
Nasaďte víko Extra Crisp Lid. Pečte na ručním režimu 14 minut na 200 °C. Během pečení otáčejte.
Extra Crisp