Koláč s jablky a červeným ovocem
- Celková doba 50 min
- 20 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (6)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY501815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 Jablka Golden Delicious
400 g Směs červeného ovoce
45 g Hnědý cukr
23 g Kukuřičný škrob
180 g Máslo
230 g Mouka
150 g Cukr
75 g Ovesné vločky
Příslušenství
2 mřížky
Příprava
Fáze 1 /4
Oloupejte jablka, vykrojte jádřince a nakrájejte je na kostičky o velikosti 2 cm. Ve velké míse smíchejte jablka, červené ovoce, hnědý cukr a kukuřičný škrob. Vše nalijte do zapékací mísy.
Fáze 2 /4
Grilovací mřížku vložte do přístroje a položte na ni zapékací mísu. Nastavte program DEZERT na dobu 15 minut při teplotě 190°C. Máte-li přístroj Easy Fry Oven & Grill 9v1, nádobu dejte na grilovací mřížku a tu zasuňte do prostřední přihrádky přístroje Easy Fry Oven & Grill. Zavřete dvířka. Nastavte program DEZERT na 15 minut při teplotě 190 °C.
Fáze 3 /4
Mezitím ve velké míse smíchejte změklé máslo nakrájené na kostičky, mouku, cukr a ovesné vločky. Rukama zpracujte těsto do hrudek.
Fáze 4 /4
Drobenku položte na ovoce a program DEZERT znovu spusťte na 15 minut při teplotě 190 °C.