Kořeněné zelené fazolky
- Celková doba 25 min
- 10 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
1.1 kg Čerstvé zelené fazolky, bez stonků
3 Pomerančová šťáva
3 pl. Sezamový olej
3 čl Sójová omáčka
3 čl Rýžový ocet
2 strou. Česnek
1.5 čl Chilli vločky
3 pl. Sezamová semínka
Příprava
Fáze 1 /5
Ve velké míse smíchejte zelené fazolky s pomerančovou šťávou, sezamovým olejem, sójovou omáčkou, rýžovým octem, nasekaným česnekem a drceným chilli. Promíchejte, aby se směsí obalily, a nechte 5 minut marinovat.
Fáze 2 /5
Přístroj zapněte. Zapněte nádobu č. 1. Nastavte program ZELENINA na 15 minut při teplotě 200 °C. Vyjměte desku z nádoby č. 1 a do nádoby dejte zelené fazolky. Zapněte nádobu č. 2. Nastavte program ZELENINA na 15 minut při teplotě 200 °C. Vyjměte desku z nádoby č. 2 a do nádoby dejte zelené fazolky. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu.
Fáze 3 /5
V polovině pečení košík prohoďte, abyste zelené fazolky zamíchali, a přidejte sezamová semínka.
Fáze 4 /5
Zkontrolujte, zda je vše upečené. V případě potřeby přidejte pár minut.
Fáze 5 /5
Zelené fazolky podávejte ihned s karamelizovaným lososem na pomerančích.