Klobásové rougail
- Celková doba 12 min
- 8 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
900 g Klobásy (Morteau ou Montbéliard) na plátky
15 g Nasekaný zázvor
3 pl. Olivový olej
3 Cibule, oloupaná a na tenké plátky
600 g Nakrájená rajčata
1.5 čl Mletý kajenský pepř
3 Snítka tymiánu
1.5 čl Kurkuma
15 cl Voda
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Nasekejte cibuli.
Fáze 3 /7
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 4 /7
Cibuli chvilku restujte.
Fáze 5 /7
Přidejte klobásy, zázvor, rajčata s tymiánem, kurkumu, chilli papričku a vodu.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 4 minuty
Fáze 7 /7
Klobásové rougail podávejte s rýží.