Klasický cheesecake - recept Easy Fry Compact | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Klasický cheesecake

ratings.0

-/5 -

  • Celková doba 7 hod. 20 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    1 hod.
  • Chlazení
    6 hod.

Přísady

4 os.

  • 100 g Máslové nebo celozrnné sušenky

  • 50 g Rozpuštěné máslo

  • 350 g Krémový sýr typu Philadelphia®

  • 1 Vejce

  • 200 g Slazené kondenzované mléko

  • 0.5 čl Přírodní tekutý vanilkový extrakt

Příprava

Fáze 1 /6

Rozdrobte sušenky. Dejte je do misky a přidejte rozpuštěné máslo (trochu másla si dejte stranou na vymazání nádoby). Dobře promíchejte vařečkou.

  • 100g Máslové nebo celozrnné sušenky
  • 50g Rozpuštěné máslo

Fáze 2 /6

Použijte formu přiměřeně velkou vzhledem k množství těsta. Z pečicího papíru vystřihněte kruh o velikosti dna formy, kterou jste vymazali máslem. Vložte jej do formy a nalijte na něj směs. Lžící ji důkladně přimáčkněte ke dnu.

Fáze 3 /6

Smetanový sýr dejte do nádoby. Rozmíchejte ho ručně nebo elektrickým šlehačem, aby měl hladkou a krémovou texturu. Přidejte po jednom vejce, poté kondenzované mléko a vanilku. Šlehejte při střední rychlosti, dokud není směs dokonale hladká. Šlehejte asi 2 minuty. Směs nalijte do formy na vrstvu rozdrobených sušenek.

  • 350g Krémový sýr typu Philadelphia®
  • 1 Vejce
  • 200g Slazené kondenzované mléko
  • 0.5čl Přírodní tekutý vanilkový extrakt

Fáze 4 /6

Formu dejte do přístroje s s mřížkou. Začněte péci.

Fáze 5 /6

V případě potřeby pokračujte v pečení, dokud střed neztuhne. Formu opatrně vyjměte z přístroje a před vyklopením nechte koláč chladnout v chladničce po dobu 6–8 hodin.

Fáze 6 /6

Po vychladnutí podávejte s ovocnou omáčkou a červeným bobulovým ovocem.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
7 hod. 20 min

Klasický cheesecake

ratings.NaN

Klasický cheesecake - recept Easy Fry Compact | Tefal
Klasický cheesecake