Karbonáda
- Celková doba 40 min
- 5 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
900 g Hovězí
4.5 Cibule
150 g Plátky slaniny
6 pl. Arašídový olej
750 ml Tmavé pivo
1.5 pl. Hnědý cukr
Sůl, pepř
2 Bobkový list
3 špet. Tymián
60 g Perník
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si přísady.
900g Hovězí 4.5 Cibule 150g Plátky slaniny 6pl. Arašídový olej 750ml Tmavé pivo 1.5pl. Hnědý cukr Sůl, pepř 2 Bobkový list 3špet. Tymián 60g Perník
Fáze 2 /7
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /7
Do hrnce nalijte olej.
6pl. Arašídový olej
Fáze 4 /7
Hovězí steak opečte ze všech stran. Vyjměte jej. Osmahněte cibulky. Přidejte slaninu a opečte ji.
900g Hovězí 4.5 Cibule 150g Plátky slaniny
Fáze 5 /7
Vložte hovězí steaky zpět do hrnce, dolijte pivo, hnědý cukr, tymián a bobkový list. Dochuťte solí a pepřem.
900g Hovězí 750ml Tmavé pivo 1.5pl. Hnědý cukr Sůl, pepř 2 Bobkový list 3špet. Tymián
Fáze 6 /7
Tlakové vaření.
Fáze 7 /7
Přidejte opečený perník a nakrájejte jej na kostky. Podávejte.
60g Perník